Sposób przygotowania

Dokładnie wygotowac kości w osolonej wodzie, wyjąć a do wody włożyć włoszczyznę,liść i ziele angielskie, podgotować. Obrać mięso z kości, dodac do wywaru warzywnego. Chwilę gotować. Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, a w między czasie starkować ogórki. Dodac do garnka w raz z sokiem ogórkowym gdy ziemniaki będa miekkie. Gotować ok,10-15min.
Na koniec wlać śmietanę wcześniej wymieszana z wodą i niewielką ilością soli. Całość chwile gotować. Na koniec dodać poszatkowany koperek. Doprawić kucharkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie kwaśne zupy,
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo apetycznie podana
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pięknie podane, jak w wykwintnej restauracji :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobra zupka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !