Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Umyć ,obrać szparagi i ugotować w osolonej wodzie ok.10-12 min./można je również ugotować na parze/.
Przełożyć na talerzyk i przykryć drugim, aby nie ostygły.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    piękne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    cudo!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    oj szparagi .....:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    chetnie bym zjadla twoja bruschetta... swietnie sie prezentuja..
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    przepiękne wyszły! gratuluję pomysłu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wprost przepadam za bruschettami. Ta w Twoim wydaniu jest zupełnie inna o tych jakie znam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !