Sposób przygotowania

Kapustę wypłukać. Ccebulę i marchew obrać. Cebulę pokroić w kostkę, a marchew zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Surówkę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    ja daję jeszcze troszeczkę oleju PYCHA
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    i do niej rybka bądź kopytka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    same witaminki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super do smażonej rybki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !