Sposób przygotowania

Mule umyć, oczyścić i wrzucić do garnka z wodą, chwilkę pogotować. Dodać wino, pomidorki z puszki, sok z cytryny, przyprawić. Przykryć przykrywką i ruszać co chwilę garnkiem aby wszystkie mule się otworzyły.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    bardzo wytworne danie super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    boję się ich:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    lee-aa

    nie gotowałam jeszcze muli w dużej ilości wody... ciekawe, spróbuję następnym razem :)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    nigdy nie mialem stycznosci
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nigdy jeszcze nie miałam okazji skosztować, ale bardzo bym chciała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetycznie się zapowiada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ladnie wygladaja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    wykwintne danie jestem ciekawa jak smakują:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    interesujące !!!!!
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super podane !
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wykwintne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ja też jestem ciekawa smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    wspaniałe!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wow-ale super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !