Sposób przygotowania

Fasolę moczymy na noc. Gotujemy ją w tej samej wodzie, w której się moczyła z przyprawami.Po pół godzinie dodajemy przesmażoną cebulę i kiełbasę. Gotujemy do miękkości. Wlewamy sos pomidorowy i przecier.Doprawiamy do smaku i wsypujemy majeranek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    coś jak fasolka po bretońsku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam fasolkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !