Sposób przygotowania

Szynkę kroimy na plastry,solimy i pieprzymy. Na oleju smażymy obtoczoną w mące szynkę. Do garnka z wywarem warzywnym przekładamy podsmażone mięso i dodajemy przyprawy.Marchew kroimy w plastry lub kostkę i dodajemy do wywaru razem z masłem. Dusimy wszystko do miękkości i przyprawiamy w razie potrzeby.Pod koniec dodajemy posiekaną pietruszkę.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pysznie wygląda
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooooj smaki dzieciństwa, babcia często taką potrawkę robiła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !