Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem, po czym wbijać kolejno jajka. Dodać zmieszane mąki z proszkiem. Wlać olej i na końcu ocet. Wymieszać i przelać do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą blachy. Piec 40 min w temp. 170st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    lubie babki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciasta z dodatkiem oleju są smaczne,takie wilgotne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !