Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, wodę, kakao gotować przez około 10 minut. Zestawić z ognia i dodawać kolejno: jaja, mąkę, proszek do pieczenia i aromat. Wylać na dwie foremki (keksówki). Piec około 40-45 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    chętnie bym skosztowała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wspaniałe i paluszki oblizane :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny deser !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm "palce lizać" :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    super ciasto!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !