Sposób przygotowania

Pomidory umyj, sparz i zdejmij skórkę. Pomidory potnij na połówki. Łyżeczką wyjmij miąższ ze środka oraz pestki, nie uszkadzając zewnętrznej warstwy miąższu. Odwróć połówki pomidorów do góry dnem, aby wyciekł nadmiar soku. Wyjęty miąższ z pestkami przetrzyj przez sito. Cebulę obierz, opłucz, drobno posiekaj, podsmaż z przetartym miąższem pomidorów na maśle i napełnij wydrążone połówki pomidorów. Posyp solą, pieprzem, polej oliwą i posyp bułką tartą. Piecz 15 minut w temperaturze 180 C.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    SUPER
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    wygląda pysznie
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    Przepyszne! :))) Aż chce się jeść...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    cos zupelnie innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !