Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Jajka gotujemy na twardo. Hartujemy zimną wodą, odcinamy czubek skorupki. Wydrążamy żółtko i prawie całe białko- pozostawiamy tylko cienką warstwę. Żółtko dodajemy do umytej i osączonej rukoli.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jakie one są piękne! :) nie mogę wyjść z podziwu - super przepis! :)
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo dobry pomysł!
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajnie to wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pięknie wygląda. Zdjęcie zachęca do jedzenia.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Mnie również się podoba. Wspaniały pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    Przepiękne te jajeczka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cudeńka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !