Sposób przygotowania

1 biszkopt;białka ubijamy z cukrem.mieszamy z żółtkami i mąką oraz proszkiem do pieczenia.Wlewamy do natłuszczonej i posypanej bułką formy.Pieczemy 20 min w 180 stopniach 2 masa;ananasa osączamy i kroimy w drobne kawałki.Syrop uzupełniamy wodą aby uzyskać 250 ml.płynu mieszamy z budyniem,cukrem i mąką.Zagotowujemy.Studzimy.Margarynę ucieramy,dodajemy stopniowo żółtka i budyń.Mieszamy z ananasem 3 piana kokosowa;białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę i mieszamy z wiórkami.Wkładamy do formy i pieczemy ok 20 min w temp 170 stopni,aż się zrumieni 4 Na biszkopt wykładamy masę budyniową,przykrywamy pianą kokosową

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Zabawna nazwa!;D a wygląda naprawdę smakowicie;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha!!!!;D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pyszności!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    a co to ? :) nie jadłam jeszcze pinakolady
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    Pysznosci :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !