Przepis i sposób przygotowania na: bruschetta
Wszystkie warzywa pokroić na drobną kosteczkę dodać przyprawy i odrobinę oliwy.
Na chrupiące kromki chleba nakładam warzywa a na nie listek świeżej mięty.
Ja serwuję z białym winem.
bagietka | 1 sztuka |
masło | 50 g |
pomidor | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża | |
oliwa | 1 łyżka |
oliwki zielone | 10 sztuk |
ogórek | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: