Sposób przygotowania

Fileta cienko rozbijamy po czym posypujemy przyprawą do kurczaka,układamy po połówce ogórka na filecie układając na przemian połówki parówki (przekrojone wzdłuż). Składamy fileta w pół po czym panierujemy w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Z drugim filetem robimy to samo. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoto z obu stron. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    fajny swojski kotlecik...
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    niezły pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !