Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Biszkopt pokrój na sześciany. Margarynę roztop na wolnym ogniu.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyglądają przesmacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    mmmmmmmmm musze spróbować;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    kokosanki baadzo na tak
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    Ja wolę całe w czekoladzie , ale wersja light też jest ok:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    piękne ciastko
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    ale pycha
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mmm ale pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !