Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ananasa obieramy ze skórki, odkrawamy zdrewniałe "oczka". Kroimy go na mniejsze części. Wrzucamy do belndera i miksujemy z 3 łyżkami cukru na jak najgładszą masę. Kremówkę ubijamy i mieszamy z masą ananasową. Jeśli masa jest zbyt kwaśna należy lekko dosłodzić.


Komentarze

  • 5
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ananasa lubię , lody też....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    oj takie lody chętnie bym zjadła :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    muszą być przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i to są lody do jedzenia....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    te karmelowe krateczki, miseczki są super
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !