Sposób przygotowania

Do wody dać kość, pokrojoną drobno cebulkę, i pokrojoną w kwadraciki marchewkę. Dodać żabek czosnku. Pogotować chwilę. Dodać białą kiełbasę. Dalej gotować. Dodać barszcz z butelki. Przyprawić. Nadal gotować. Jajka ugotować na twardo. Ugotowane pozbawić skorupki. Pokroić na pół. Dać na talerz. Zalać barszczem. Posypać natką pietruszki. Pilnować aby na każdym talerzu znalazły się dwie połówki jajka i jedna kiełbasa.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    o tak ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha nie tylko na Wielkonoc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !