Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno szatkuję. Przekładam ją do dużej miski. Rzodkiewki myję, obieram, płucze, ścieram je na tarce jarzynowej na dużych oczkach prosto do kapusty. Ogórka myję dokładnie i także ścieram na dużych oczkach tarki do miski. Pomidory myję, kroję w niewielką kostkę. Dodaję do składników w misce. Dodaję majonez i jogurt, mieszam. Doprawiam do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Na koniec dodaję posiekany koperek, mieszam. Odstawiam na 15 minut do lodówki przed podaniem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka131919

    wygląda super i na pewno jest smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !