Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w wodzie, tak by był miękki a jednakowo sypki, nie można go rozgotować. Puszkę z tuńczykiem otwieramy, odsączamy i rozdrabniamy go. Cebulę i ogórki kroimy w kosteczkę, kukurydzę należy odsączyć z marynaty. Wszystkie produkty wrzucamy do miski i dokładnie mieszamy wszystkie składniki, pod koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy majonez ponownie mieszając. Odstawiamy do lodówki na co najmniej 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    na pewno pyszna!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Mniam!@
  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię takie sałatki
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kto mówi ze busz nie lubi tuńczyka :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna43

    dodałabym coś czerwonego dla koloru ale jest Ok
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Andysz

    jest świetna!;)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    super nazwa, ale ogólnie tuńczyk jest boski:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    może być smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    buszmen z tego tuńczyka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !