Sposób przygotowania

Mix sałat myjemy i układamy na półmisku . Jajka przepiórcze gotujemy .Następnie obieramy i kroimy na pół. Szynkę carpaccio układamy na sałatce .Robimy sos proszek sosu ziołowo-czosnkowego mieszamy z śmietana i jogurtem pół na pół .Sos mieszamy odstawiamy na 5 min ,następnie polewamy sosem sałatkę .Doprawiamy pieprzem .Ozdabiamy plasterkami oliwek .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pyszna polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    takie duże jajka przepiórcze?
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    pyszna, szybka polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !