Sposób przygotowania

Fasolę zalewamy wodą i odstawiamy na noc.

Na następny dzień dolewamy do niej około 2,5 litra wody, dodajemy pokrojone w kosteczkę warzywa, kostkę rosołową i gotujemy około 40 minut.

Po tym czasie dodajemy pokrojona w plasterki kiełbasę i gotujemy 15 minut.

Pod koniec dolewamy przecier pomidorowy i doprawiamy do smaku.

Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ależ apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    tak pięknie podana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    uwielbiam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !