Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Najpierw przygotowuję masę na zielone kropeczki. W tym celu miękkie masło ucieram z cukrem pudrem. Do maślanej masy dodaję białko i dalej miksuję. Następnie dodaję mąkę i znów miksuję. Na koniec dodaję do masy troszkę zielonego barwnika, mieszam dokładnie łyżeczką. Zieloną masę przekładam do strunowego woreczka lub rękawa cukierniczego i wyciskam kropki na blachę wyłożoną folią aluminiową.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    oryginalna:)
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    robiłam podobną :)
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ta rolada jest boska, nigdy takiej nie robiłam ale na pewno zrobię jutro

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !