Sposób przygotowania

Szynkę dzień wcześniej zamarynować w ziołach, pesto, czosnku i odrobinie oleju.
Na następny dzień piec około półtorej godziny w 180 stopniach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    elaa

    ale wypasiona :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    super ten przxepis
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    Wow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    musi byc aromatyczne takie miesko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    piękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ależ wykwintne danie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    wygląda wspaniale
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szyneczka wygląda bardzo smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    tessinka

    pyszniutka szyneczka
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wyśmienita
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi się Wasz pomysł z pesto, pieczeń wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Tak upieczoną szyneczkę zjadłabym bardzo chętnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !