Składniki:
zakwas na żur | 1/2 l |
przyprawa uniwersalna | |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2-3 łyżki |
chrzan tarty | 1 łyżka |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
pieprz | |
posiekana zielenina | |
wędlina | 5 dkg |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
zakwas na żur | 1/2 l |
przyprawa uniwersalna | |
mąka | 1 łyżka |
śmietana | 2-3 łyżki |
chrzan tarty | 1 łyżka |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
pieprz | |
posiekana zielenina | |
wędlina | 5 dkg |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: