BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Rosół podgrzać. Do rosołu włożyć białą kiełbasę oraz wlać żur. Gotować ok. 20 min. Kiełbasę wyjąć, a zupę przecedzić. Dodać śmietanę, chrzan oraz doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Kiełbasę pokroić w plasterki. Dodać do żurku. Zupę przelać do chlebków. Podawać z połówkami jajek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    ekstra :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Apetyczny widok :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Super, myślałam żeby zrobić taki żurek,ale boję się ,że mi wypłynie....
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ękstra,w chlebie wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam żurek w chlebku !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    lubię takie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny w chlebku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !