Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

5 jajek myjemy i wkładamy do rondelka, zalewamy je zimną wodą, dodajemy 1 łyżeczkę soli, doprowadzamy do wrzenia, gotujemy 8 minut, studzimy. Zawsze wychodzą idealne jajka na twardo. Obieramy jajka ze skorupek i przekrawamy na połówki, wyciągamy żółtka, dajemy je do miski, a połówki jajek układamy na specjalnym półmisku do jajek


Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    nie widziałam zielonej musztardy, jakiej firmy kupiłaś
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dostałam ja z De Care do testowania jest to zielona musztarda ze szczypiorkiem, pietruszką i bazylią Maille
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    a gdzie taką musztardę można kupić? jest ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    W sklepie internetowym http://ffstore.pl/shop/musztardy/musztarda-zielona i peodobno w Almie, Bomi, w Piotrze i Pawle
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    też pierwszy raz z zieloną musztarda się spotykam. chyba zakupię aby skosztować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !