Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ugotowane na twardo jajka przekroić wzdłuż na połowy. Wyjąć żółtka. Żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki ciepłej wody.Gęstniejącą żelatyną posmarować delikatnie wierzch białek.Pozostała żelatyna przeznaczona jest do farszu.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    Jakie fajne kolorowe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    podoba mi się ten pomysł !!!
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    co to za sałata fajna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Smaczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zamiast żółtka buraczki, a do tego sos żółtkowo-chrzanowy - niezwykłe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !