Sposób przygotowania

Śmietanę ubić na sztywno. Przed końcem miksowania dodać cukier puder i cukier waniliowy. Ubitą śmietanę przełożyć do pucharków/ talerzyków i opruszyć kakaem. (przed miksowaniem wstawiam ją na 30 min do zamrażalnika by była zimniejsza)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    prosto a dobrze
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    mniami bita śmietana ♥
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zjadłabym taki deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !