Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, podczas ubijania stopniowo dosypywać cukry. Połączyć z żółtkami. Delikatnie wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Piec w temp. ok. 180st.C na złoty kolor. Biszkopt ostudzić


Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    oryginalnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pysio mhh bardzo ciekawa koncepcja... plus za oryginalnosc :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    wspaniale ciacho,brawo !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ślicznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    pyszota
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    robiłam ciasto na takim soku i wiem że jest pyszne :) Podaj tylko ile mililitrów tego soku, bo sa różne butelki po 330ml, 900ml i 1 litr, ktoś może mieć problem :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    sorki nie zauważyłam 900 ml .
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !