Sposób przygotowania

Jajka ucieramy z cukrem na puszystą masę i stopniowo dodajemy do niej olej dokładnie łącząc składniki.

Wsypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem, sodą i cynamonem, dokładnie mieszamy.

Dodajemy startą marchewkę.

Po dokładnym wymieszaniu napełniamy masą foremki do babeczek i pieczemy około 40 minut w 180 stopniach.

Wystudzone babeczki ozdabiamy kleksem serka naturalnego i posypujemy orzeszkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetnie wyglądają :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetnie wyglądają :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    przecudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha mniammm:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !