Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Wątróbkę namaczamy w mleku. W tym czasie przygotowujemy sobie cebulę. Obieramy i kroimy w piórka. Na patelni rozpuszczamy 2-3 łyżek masła roślinnego i smażymy, a następnie zalewamy wodą i dusimy, żeby była miękka.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    haffka

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    oj,dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ja też i chyba trzeba wreszcie zrobić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowe i dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !