Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę drobno szatkujemy, obrane ziemniaki kroimy w kostkę, a marchewkę ścieramy na grubych oczkach – warzywa przekładamy do garnka, zalewamy litrem zimnej wody, dodajemy kostkę rosołową, listko laurowe oraz 2 ziarenka ziela angielskiego – gotujemy 20 minut.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Wygląda smacznie;wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Wygląda smacznie;wypróbuję
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo lubię taki barszcz. Nie znoszę za to białego.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    chetnie zrobie :) fajnie wyglada :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    elaa

    taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    uwielbiam taki barszczyk :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    super;))
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    pyszny :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ukraiński bez mięsa? nietypowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !