Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną dokładnie pokroić na drobne kawałki. Jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Cebulę oczyścić i pokroić w jak najdrobniejszą kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć razem i wymieszać. Surówkę doprawić solą, pieprzem i cukrem do saku wg uznania. Na koniec dodać majonez (najlepiej kielecki) i wszystko razem wymieszać dokładnie.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra surówka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    Hmm Pysznie wyglada napewno trzeba sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    obiadowa klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    obiadowa klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    juz jakis czas szukalam fajnego przepisu na ta salatke
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !