Składniki:
zakwas zytnio-owsiany | 250 ml |
grzyby suszone | 50 -80 gram |
bulion warzywny | 2 l |
czosnek | 2-3 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
żurek śląski | 1 opakowanie |
boczek | 100 gram |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
zakwas zytnio-owsiany | 250 ml |
grzyby suszone | 50 -80 gram |
bulion warzywny | 2 l |
czosnek | 2-3 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
żurek śląski | 1 opakowanie |
boczek | 100 gram |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: