Sposób przygotowania

Ogórka obieramy ze skórki i kroimy w cienkie plasterki. Posypujemy solą i zostawiamy w miseczce, aby ogórek puścił wodę. Po około 10-15 minutach wylewamy wodę, którą puścił ogórek. W szklance rozrabiamy 3-4 łyżek śmietany z łyżeczką cukru. Dodajemy do ogórka i całość mieszamy. Czas przygotowania do 20 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    A gdzie ta śmietana?
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    uwielbiam mizerię do schabowych najbardziej:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam:))
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    latem smakuje najbardziej
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    to jest to co lubię jeść !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i to bardzo
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i to bardzo
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    podstawa żywieniowa w naszym kraju
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !