Sposób przygotowania

Jabłka kroimy w kostkę, orzechy i migdały rozdrabniamy w blenderze. Wszystkie składniki mieszamy razem, powstałą masę przekładamy do formy na tartę (ja mam silikonową, dlatego niczym jej nie smaruję). Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 st. C przez 60 minut.
Przed podaniem możemy posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny zdrowy deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Super, a do tego rewelacyjnie podane.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !