Sposób przygotowania

Buraczki wyszorować, zalać w garnku wodą, gotować pod przykryciem aż będą miękkie ok. 1 godz i 40 min. Odcedzić, przelać zimną wodą, obrać i zetrzeć na drobnej tarce lub zemleć razem z obranymi i wypestkowanymi jabłkami. Rozgrzać mocno w garnku, doprawiając do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    bardzo lubię takie buraczki do kotletów mielonych :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    dietetyczne i smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !