Sposób przygotowania

Składniki połączyć ze sobą i wyrobić ciasto.
Rozdzielamy ciasto do miseczek:
(ja to robiłam na chochlę do zupy , bo mi najlepiej pasowałam proporcjonalnie )
jedną chochlę przelewam do miseczki i mieszkam z barwnikiem brązowym
następną chochlę rozdzielam na 3/4 i 1/4 , te 3/4 mieszam z barwnikiem czarnym a 1/4 z czerwonym
resztę ciasta mieszam z barwnikiem niebieskim.
gotowe ciasto przelewam do foremek muffinkowych wysmarowanych masłem i obtoczonych bułką tartą.
Piec 20 minut w 190 stopniach :)

SMACZNEGO:)

Oczywiście nie zapominajmy o białych czapach :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Fajnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię takie muffinki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    wygladaja jak domku smerfów:) pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo fajne
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smerfastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !