Sposób przygotowania

PIECZARKI PŁUKAMY W ZIMNEJ WODZIE I KOIMY NA MAŁE KAWAŁECZKI. CEBULĘ OBIERAMY Z ŁUPINEK I KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA OLEJU. DO PODSMAŻONEJ CEBULKI DODAJEMY POKROJONE PIECZARKI I POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI. PODLEWAMY ODROBINĄ WODY I DUSIMY DO MIĘKKOŚCI. TAKIMI PIECZARKAMI MOŻNA FASZEROWAĆ JAJKA, POSYPAĆ KURCZAKA PIECZONEGO ....

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Smerfetka250

    Zamiast pysznych pieczarek zrobiły mi się wiórka. Co zrobić żeby pieczarki mi się nie paliły?
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    duś je na małym ogniu pod przykryciem i dodaj trochę oleju wtedy będą smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    do kurczaczka rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ja bym zrobiła z nich krokiety uwielbiam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    uwielbiam je
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !