Sposób przygotowania

Makaron świderki gotujem, wg opisu na opakowaniu (każdy raczej wie jak).Cebulę obieramy, kroimy w kostkeczkę, podsmażamy na oleju chwile a następnie dodajemy do niej mięso mielone i wyciśniete 2 ząbki czosnku. Doprawiamy do smaku. Następnie Smietanę łaczymy z zupą cebulową, jajkiem i mieszamy. Makaron wykaldamy na naczynie zaroodporne, musi byc posmarowane olejem . Wykaldamy mięso z patelni. Mieszamy, na wierzch wylewamy kubek śmietany z dodatkami. Mieszamy, Na wierzch posypujemy starty żólty ser. Tak przygotowaną zapiekankę zapiekanmy około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię taką.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    jeszcze nie jadłam takiej ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    jak dawno takiej nie jadła i zatęskniłam własnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    trzeba zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !