Sposób przygotowania

Kapustę kroimy, marchewkę myjemy, obieramy i trzemy na tarce z dużymi oczkami, cebulę kroimy w kosteczkę.
Kapustę, marchewkę i cebulę umieszczamy w półmisku, dodajemy 3 łyżeczki oliwy, 2 łyżki cukru, pieprz i mieszamy. Surówkę odstawiamy na około 30 minut aby smaki przeszły. surówkę podawać schłodzoną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna surówka
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam taką surówkę :) jest przepyszna :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !