Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Biszkopt ciemny pieczemy z: 6białek ubijamy na sztywno z 6łyżkami cukru,dodajemy pozostałe 6 żółtek,łyżeczkę proszku do pieczenia,5łyżek mąki i 3łyżki kakao. Pieczemy w 180 stopniach.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajnie wygląda!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    musi być pyszniutkie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    wspaniałe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna23

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !