Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Boczek pokroić na paseczki grubości 1-1,5 cm. Czosnek obrać, szpinak umyć usuwając łodyżki. Jeśli są to duże liście szpinaku, to należy je jedynie pokroić na duże kawałki.
Rozgrzać oliwę w rondlu i dodać boczek. Smażyć do momentu, aż się zrumieni i stanie się chrupiący. Można lekko użyć więcej boczku jeśli mamy tendencje do podjadania.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda smakowicie i na pewno jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    rzeczywiście smakowicie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    bardzo ciekawy przepis;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Super pomysł na sos, niestety nie działa funkcja "chcę to spróbować", a "smaczne" zniesiono i jak mam to teraz ocenić? :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !