Sposób przygotowania

Kaszę gryczana gotujemy w wodzie z dodatkiem 1/2 kostki warzywnej . Po ugotowaniu odcedzamy . Na patelni na masełku podsmażamy pokrojonego w plasterki pora . Gdy por się podsmaży dodajemy wcześniej ugotowaną kaszę .Mieszamy doprawiamy sola pieprzem do smaku .Kiełbasę białą kroimy w plasterki i grillujemy ja na patelni grillowej lub na grillu .Dodajemy kiełbasę do kaszy .Dodajemy korniszona posypujemy koperkiem świeżym posiekanym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !