Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filet z dorsza posypujemy z 1 strony dość obficie przyprawą do ryb, a następnie układamy rybę po doprawionej stronie na foli aluminiowej.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    uwielbiam pieczone ryby - prosto i smacznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    kolejna pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    super pomysł na pewno wykorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !