Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w rosole .Papryki umyć i pokroić w kostkę.Mięso mielone wyrobić z namoczoną i odciśniętą bułką , rozmarynem , zmiażdżonym czosnkiem , jajkami,zeszkloną cebulą i przyprawami do smaku . Na koniec wymieszać z papryką . Prostokątną foremkę wysmarować tłuszczem i wypełnić mięsem. Mięso lekko odchylić nożem od boków foremki, potem mielone polać winem.Wstawić do nagrzanego piekarnika 180 stopni i piec przez ok. jedną godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    kolorowo i smacznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dekoracyjne danie:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    fajnie wygląda, taki kolorowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !