Sposób przygotowania

CEBULĘ KROIMY W PÓŁKSIĘŻYCE LEKKO SOLIMY I CUKRZYMY. DO PRZYGOTOWANEJ CEBULI KROIMY W PLASTERKI LUB PÓŁPLASTERKI OGÓRKI. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY I PODAJEMY DO OBIADU.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    lubie taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    mi na pewno by smakowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    prosta i zarazema jaka smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    ja dodaję jeszcze pomidorka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    dobra
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    podobnie robię :) To jedna z moich ulubionych surówek do rybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo pyszna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ciekawa ta sałatka, dla mnie nowość
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    zawsze zastanawiam się jak urozmaicić kiszone ogórki , mam dużo a pomysów brak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    i do tego gulasz mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię taką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    justinee5

    Szukałam pomysłu na urozmaicenie ogórków, wkrótce wypróbuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !