Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W każdym kawałki mięsa robimy dziurkę za pomocą zaokrąglonego noża, w taki sposób, żeby powstała wąska kieszonka wzdłuż piersi


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomita! a wygląda przepysznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Ciekawy sposób na pyszne,aromatyczne mięsko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    apetyczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    Coś wspaniałego!
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    mmm wyglada pysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !