Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo tj. 5 minut od momentu zagotowania wody. Bułki przekrawamy na pół, smarujemy masłem. Jajka obieramy ze skorupek, kroimy w plastry, kładziemy na bułkę. Smarujemy majonezem i posypujemy szczypiorkiem.

Komentarze

  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne ,lubię takie kanapki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    ja też je bardzo lubię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne kanapki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !