Sposób przygotowania

Fasolkę odsączyć z zalewy na sicie, następnie poucinać skośnie dwa końce , na patelni stopić masło, zrumienić lekko bułkę tratą i dodać przygotowaną fasolkę oraz podsmażyć do miękkości. Gotową fasolkę przełożyć na półmisek i polać po całości stopionym masłem i bułką tartą . Fasolkę podaję do kartofli.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    uwielbiam taką fasolkę! chociaż wolę świeżą to konserwowa też nie wydaje się być zła :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    najlepsza swieza:) uwielbiam fasolke z maselkiem:)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też tak robię ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    widzę, że już wiosna w kuchni :) pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fasolkę uwielbiam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ulubiona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !