Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

5 kawałków schabu rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą do smaku. Na jednym talerzu wysypujemy bułkę tartą na drugim rozbijamy dwa jajka z majerankiem.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam mniam:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kotlet lubie bardzo
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    moje ulubione :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha:) uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha:) uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    najlepsze na niedzielny obiad :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !